hälsning från sjukstugan!

Aug. 15, 2013

Tröttsar

Godmorgon alla fina!
ja precis som rubriken lyder så är jag OCH hundarna väldigt trötta jag undrar verkligen varför? hur det kommer sig att iallafall jag sover så länge när jag börjar skolan om 5 dagar? haft ett helt sommarlov att sova och jag gör det nu? har inte kommit ut med hundarna förrens kl 12-13 asså alldelles för sent! känner mig så elak.. menmen ska försöka ställa klockan dom sista dagarna så jag vänjer om mig till skolan! Idag ska jag inte göra någonting! känns som jag hade något planerat idag men nepp det har jag inte. så blir väl till att städa rummet(som redan är ny städat). eller nått..

Nu är det 2 dagar kvar till min födelsedag som är den 17 augusti. så får vi se vad det blir av den iår. men har inget att skriva om puss puss

Appar..

Hejsan bloggen!
förlåt för lite lam uppdatering men blogg.se appen funkar inte riktigt som den ska. Den liksom funkar ibland och ibland funkar den inte alls jag hoppas att dom fixar den snart!
Idag har jag iallafall klarat att bara vara hemma! lite stolt faktiskt! Men dock blev jag väldigt besviken på en nära vän idag även om hon inte tar det som att jag vart riktigt ledsen.. men kan inte säga så mycket om just det här på bloggen..(vill liksom inte förmedla det fel till henne).
Annars har dagen varit rätt ok förutom att jag blivit sämre i halsen..
 
Jag fyller ju år nu på lördag det ska bli spännande o se vad som väntar än(vet redan att min födelsedag kommer bli trist..). men förhoppningsvis får jag lite pengar och då ska jag fixa ihop en födelsedags present till min bror(hur generös är inte jag använder liksom min present till hans present?) vet exakt vad jag ska fixa ihop! hehe..
Lakris har bara ca 3 dagar kvar med anti-biotikan och han mår förövvrigt jääte bra! tror vi kommer behålla honom inne sedan så att han blir innekatt då han inte velat gå ut någongång(han brukar gå runt o skrika om han vill ut) det ända han skriker om är maten haha vilken fetto katt jag har^^ men jag älskar honom ändå!
Tack till er som läser min blogg ni är guldvärda!
 
Nu ska jag äta lite puss&kram
 
saknar min fina linnea så fin!

ung08

harnu varit inne på ung08 det var sjukttråkigt tyvärr.. men många snygga pöjkar där! har feber och imorn SKA JAG vara hemma och tadet lugnt! har sagt det till mig själv i2 dagar nu men ändå slutar kvällarna i stan undrar varför.. aja måste vila mår piss ..

linnolsson.se världens bästa blogg

älskar linns blogg hon är så varm och älskar alla sina läsare och igår svarade hon på min " vad skulle du höra om" hahaoch hon är för härlig får mig att le all time!

förkyyyld..

godmorgon alla fina!

Idag är jag verkligen förkyld.. va ute med hanna o emelie igår och det är såklart det börjar spö regna asså det blixtra och det va typ fetaste ovädret haha nä men det regna väldigt mycket! och det slutade aldrig så vi gick ut från hyddan som vi tog skydd i och började hoppa studsmatta(i skytteholms parken). Och vi far runt som idioter och sprang igenom vatten pölar, vi va plötsligt 5 år igen..! haha nä men det va kul! och jag bara visste att jag skulle bli mer sjuk än vad jag redan va så ja hahaha man får typ skylla sig själv..
så idag blir det vila för mig.

Men nu ska jag äta sen gå ut med hundarna så vi hörs lite senare puss:*

Här har ni!

är det något mer ni vill veta så går det bra att fråga i kommentarsfältet!

10 sanningar om mig själv

gillar att umgås med äldre människor som är runt 20 års åldern. inte för att jag gör det så ofta men när jag gör det har jag mycket roligare osv

Jag tål inte när folk smaskar det är det värsta som finns.

jag är kräsen när det gäller vissa saker typ förhållanden m.m

Jag älskar att shoppa men gör det sällan! :(

jag blir jätte lätt nervös, blir det för minsta lilla sak och då mår jag illa o blir lite yr ..

jag har 2 hundar och 1 katt och dom är de bästa jag vet!

jag har ridit i nio år men slutade för ett halv år sen.. men saknar det sjukt mycket jag har liksom blivit deprimerad..

Jag är väldigt stressad över mitt sista år i skolan!

Jag har beslutat att sälja Rocky..

Jag gillar verkligen ingen längre känner mig helt fri!

egoboost

bilder på mig själv från turkland!

sjuk :(

Godmorgon! igår skulle jag gått på bio med emelie, men jag orkadeinte för kände mig inte så pigg hade lite lätt huvudvärk och trött och kände mig bara allmänt hängig.. och det visar sig idag jag har typ feber(känns så men har inte kollar än). Så då blir det troligt vis ingen bio idag..:( och från det ena och till det andra så har jag värsta ridsuget saknar ridningen mycket och är så trött på ridskolor.. men nu ska jag vila lite, bye!

glömde berätta...

godmorgon bloggen! jag har sovit så sjukt skönt inatt vaknade liksom inte förrens 10.20 haha! har ni sovit bra? hoppas det iaf.

jo jag glömde berätta att jag va hos veterinären med lakris då han hade vart borta i 2 veckor och kommer hem och luktar väldigt illa så vi kollade igenom honom och hans högra baktass va helt infekterad! han hade förlorat 2 klor.. men vi åkte in till veterinären och dom rakade tassen sedan fick lakris lokalbedövning och dom drog bort klokapseln som satt kvar och den va dom tvugna att ta bort så att dom nya klorna kan växa ut korrekt! och tills sist skrev dom ut anti-biotoka. så han ska äta medecinen i 10 dagar och ska hållas inne i ca 2 veckor. Men nog om det nu han blir bra :)

vad ska ni göra idag då? själv ska jag antagligen träffa emelie hahaha vi är ju med varandra hela tiden det är verkligen en människa jag aldrig tröttnar på!

men nu ska jag äta pannkakor puss på er:)

turkiet va awsome!

hejsan allesammans! Turkiet vart bra! jag vart brun och jag shoppade lite inte så mycket mer med det.! Sommaren är ju inte direkt min favvo årstid den kommer faktiskt sist på min lista..
*höst
*vår/vinter (kommer på samma plats)
*sommar

haha jag hatar när det är varmt sen har jag alltid svårt att hitta sommarkläder som sitter bra.. har lättast att hitta höst kläder! och sen är det perfekt temperatur på hösten!!

Idag har jag vart med emelie det har jag vart varje dag sen jag kom hem, hehe. Hon är verkligen min bästa vän asså den bästa av dom bästa vännerna om jag ska va helt ärlig! hon o jag har känt varandra i drygt 9 år nu det är nästan hela livet liksom! Jag tror stenhårt på våran vänskap tror den kan hålla väldigt väldigt länge! vi är sjukt lika men inte för lika och jag tror det är det som gör att vi fungerar så himla bra att vi har samma intressen och vi tycker om samma saker och har samma typ av humor och är lite vrickade båda två haha men vi har våra åsikter också och det måste man ha för att det ska fungera, right? ;) love tou emelie, friends to death!

chill dag idag.

hejsan idag blir det är rätt så lugn dag då både jag o min syster har bränt oss så det blir solkräm och skugga idag hahha! hoppas ni har det bra där hemma hört att det vart oväder och jag som älskar regn :( hade så gärna vart hemma när det är sånt oväder :/ men men jag är det jäkla bra här också!
har inte sett en endaste svensk kille här asså.. bara massa söta norskar eller några finskar.. men nu är klockan faktiskt halv elva här så ska fixa mig och gå och käka puss!

lumpan.blogg.se

hejsan kul att du hitta hit! jag är en snart 15 årig tjej som väljer att ha blogg för att kunna skriva av mig osv.. här kan ni följa mig och mitt vardagliga liv. jag kommer inte ha någon speciell inriktning för jag gillar att kunna blogga o ALLT :)

RSS 2.0