godkväll!

ja här ligger jag i min sång utan några tankar alls! har vart på sebastians hockey idag och det va underbart att gå in i ishallen och känna killsvett blandat med typ isvatten och café asså kände mig som hemma(är uppvuxen i ishall typ) och kände dessutom igen mig! för david har spelat i bålsta ett par gånger förut när jag var mindre! så himla kul att sitta och kolla på hockey det är en sån fantastisk sport, love it! asså mina barna i framtiden(om jag blir rik) ska få spela hockey och rida hoppas nästan på 2 grabbar för då kommer det bli hockey och fotboll! looove! men nu ska jag och min skadade fot sova(och ja jag har stukat den IGEN... sån händer bara mig). puss



Kommentarer
Sandra SG

fin du är!

Just nu har jag en frågestund på min blogg, hade varit jätte gullig om du ville klicka in och ställa en eller två frågor till mig där!

http://sategu.blogg.se/2013/september/fragestund.html#post-comments

Ha en trevlig söndag kväll & hoppas du får en bra start på nästa vecka! Många Kramar!

2013-09-15 @ 20:00:07
URL: http://sategu.blogg.se
Mirra - NH och Hoppryttare

Hejsan!
Jag har en "veckans blogg" där 3 st vinnare lottas ut och det är DU som avgör hur stor chans du har att vinna!! Så anmäl dig hemskt gärna, för visst vore det lite kul med nya läsare?

Länk: http://mirramarika.blogg.se/2013/september/veckans-blogg.html#comment

2013-09-15 @ 20:14:00
URL: http://mirramarika.blogg.se
maja och amira

Jättefin blogg! Kram maja och amira

2013-09-15 @ 21:08:19
URL: http://stallbrudarna.blogspot.com
Moah

Va fin design! Allt bra idag? Kram

2013-09-15 @ 21:28:18
URL: http://moahsvantemarks.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lumpan.blogg.se

hejsan kul att du hitta hit! jag är en snart 15 årig tjej som väljer att ha blogg för att kunna skriva av mig osv.. här kan ni följa mig och mitt vardagliga liv. jag kommer inte ha någon speciell inriktning för jag gillar att kunna blogga o ALLT :)

RSS 2.0